- 60 gram kokosbloem
- 60 gram boekweitmeel
- 4 eieren
- 120 ml rijstmelk of kokosmelk
- 2 eetlepels lopende kokosolie (even laten smelten indien hard)
- half theelepeltje zout
- 1 theelepel bakpoeder
- flinke snuif stevia of een beetje honing
Hoe maken:
- Over voorverwarmen op 180C
- Voeg de droge ingredienten samen in een bolkom
- In een andere kom voeg de eieren, melk en olie samen en meng met een vork
- Voeg de natte mix in de droge bloemmix
- Alles samen goed mengen tot een deeg
- Je bakvorm invetten met kokosolie of andere olie
- Voeg het deeg in de bakvorm en plaats in de oven
- Bak voor 40 minuten
Het broodje zal amper rijzen, maar het is een lekker klein boterhammetje. Mijn stiefzoon lust het graag en hij is een moeilijke eter dus hij is mijn maatstaf of iets `lekker` is.
Laten afkoelen in de bakvorm
Jo, Wendy, wat maak jij lekkere dingen. Gaat jou boek ook in België uitkomen?
BeantwoordenVerwijderenIk ken wel niet alle ingrediënten. Daarom vind ik het goed dat je daarom uitleg geeft of een vervangingsproduct.
Grtjs
Daniëlle
Ja hoor, het boek verschijnt eind september in Belgie in het Nederlands :) en er is een groot hoofdstuk gewijd aan informatie en producten!
BeantwoordenVerwijderen